Website SEO proof maken. Waar moet je beginnen met het realiseren voor een seo proof website.

Een website is voor ieder bedrijf onmisbaar, een groot deel van je klanten surfen op het internet en dus zitten de kansen ook op het internet. Je bereikt op deze manier een grote doelgroep. Beetje afhankelijk in welke branche je werkzaam bent. Het hebben van een website is niet alleen meer een visite kaartje het is je complete business tonen aan de wereld. Een website seo proof maken is een beste opgaven maar loont wel!

Om te beginnen met het SEO proof maken van de website. Wat is seo hier vind je het antwoord

1. Webteksten zijn de motor voor de website.

Zoals je het wellicht wel is opgevallen zijn teksten de motor voor het beter gevonden worden in de zoekresultaten van Google. Google inspecteert de website op basis van tekst en zinnen. Het is dus niet zinvol om op elke pagina de zelfde tekst terug te plaatsen. Dit keurt Google af.

Er zijn ook freelancers te vinden die teksten voor je kunnen schrijven, deze schrijvers houden er natuurlijk rekening mee dat je hier ook te maken heb met Seo (Zoekmachine marketing).

2. De kracht van Linkbuilding.

linkbuilding

Linkbuilding is een krachtige methode om hoger in de zoekresultaten te komen. linkbuilding is het plaatsen van links op een voor de website relevante tegen website. Google kijkt naar verschillende aspecten zoals de teksten schrijven van hier boven maar ook naar de prioriteit van een website. Heb je veel links die linken naar je website dan heb je meer Domein prioriteit. En dus kom je uit eindelijk hoger in de zoekresultaten. Ga je niet blind staren op linkbuilding het moet op gepaste snelheid en met belied gedaan worden. Hoe sneller hoe onnatuurlijker het wordt voor Google. En dan wil je niet.

Google zegt over links, je zult deze moeten verdienen en dus krijgen van mensen die het waard vinden om een link op hun website te plaatsen naar die van u. Linkbuidling is dus een methode om dit te versnellen. Wat is Linkbuilding? Vind je hier

Google heeft verschillende technieken waarnaar gekeken wordt. Je website wordt beoordeelt op vele van deze technieken. Wat dus inhoud dat je met je website echt aan de bak moet.

3. Gebruik afbeeldingen dit geeft vorm.

Het gebruik van afbeeldingen is ook een een vorm van teksten maar dan in beeld. Wil je iets uitleggen over een reparatie of de uitleg in de vorm van tekst dan kun je hier eenvoudig beeld gebruiken. Als we hier diep op in duiken, we leven in een wereld waarin alles gehaast is. We lezen minder maar kijken meer. Met fotos bereik je dus ook een heleboel. Vergeet dan niet om de afbeeldingen ook een alt tekst mee te geven. Net als een afbeeldingen kun je ook gebruik maken van video. Plaatst deze video eerst op Youtube en dan op je website. Dan heb je twee vliegen in een klap.

Website seo proof maken

3.1 Maak video’s YouTube is populair.

Maak video’s laat zien wie je bent. Maak gebruik van de omgeving waarin je werkt en laat de mensen zien wat je zoals doet en of geef uitleg over een product wat je verkoopt. Plaats dit op YouTube het is immers een populair platform.

4. Maak gebruik van social media.

Social media is niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij. Facebook, Instagram, Twitter, Youtube en ga zo nog maar even door. Door social media te gebruiken bereik je dus veel van je potentiële klanten. Want iedereen zit toch op social media. Waarom zou je hier niet actief in worden dan. Vergeet dan ook niet om een link te plaatsen naar je website. Daar heb je de link alweer.

5. Het belang van titels en tussenkoppen

Valt je het niet op wanneer je een website bezoekt die hoog in de zoekresultaten staat. Dat deze pakkende en goede titels heeft en pakkende tussenkoppen. Dit zijn namelijk twee belangrijke ankerpunten voor de zoekmachines als Google. Maak een pakkende titel.

Het gebruik van tussenkoppen

Maak een titel die de interesse wekt en plaats hierin twee zoekwoorden waarop veel wordt gezocht in de voor je zelf gekozen blog. Maak gebruik van de h1s en de h2s deze kunnen best van belang zijn voor het indexeren van je website. Maak hier dus gepast gebruik van.

6. Start met bloggen

Google houd van Content! Creëer dit dan door een blog te starten, juist in de richting van uw markt. met bloggen maak je content dat de klanten of je bezoekers informeert met de nodige info die nodig is om over te gaan tot actie, zoals het kopen van een product of dienst. Met bloggen bereik je een boel bezoekers binnen Google en anderen zoekmachines.0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *