Tools voor seo scoor beter met deze tools.

Om hoger in Google te komen heb je natuurlijk ook tools nodig die je de statistieken geven om ook echt veranderingen te kunnen meten. Je wilt je website of webshop zo hoog mogelijk laten scoren in de zoekresultaten van de zoekmachines als Google. Maar welke tools voor seo zijn dan geschikt welke zijn gratis en welke zijn betaalt. Real life statestieken om echt resultaten te kunnen meten. Welke Seo tools geven je tips en welke zijn echt voor bepaalde werkzaamheden. Alle Tools op een rij die er ook echt toe doen.

Seo tools

Google search Console een seo tool die je moet hebben.

Een tool voor SEO die je moet hebben en waarmee je, je website moet verifiëren is Google search console zonder deze tool maak je niet snel progressie. Maak een account aan en laat je website snel indexeren en verifiëren met seach console. Binnen deze tool kun je echt veel informatie halen als het gaat om het indexeren van je website. Google search console vind je hier. Maak een account aan het is gratis en is echt een must have voor je website of webshop.

Met Google search console krijg je inzicht in de status van je website. Ook is het hier mogelijk om de website aan te bieden voor het crawlen van je website. Stuur je site map op en je site wordt geïndexeerd.

Voor de zoekwoorden!

Google keywords of keyword planner.

Google keywordplanner is een systeem van Google zelf waarmee je simpele zoekwoorden kunt invoeren. Om vervolgens de data te krijgen met het zoekvolume voor uw zoekwoorden. Sta je open om ook te adverteren in de zoekresultaten van Google dan kun je hier gelijk een plan trekken en wellicht je eerste advertentie op zetten binnen Google. Maar het programma is natuurlijk ook goed te gebruiken voor de zoekwoorden al met al een goede tool voor je zoekmachine marketing. Google keywordplanner

Goede Tools voor seo is Ahref’s

Ahref’s is een betaalde programma voor seo specialisten voor zoekwoorden en het achterhalen van backlinks. Maar ook de backlinks van je concurrenten. Je krijgt enorme inzichten in de stand van zaken. Als het gaat om links binnen je website maar ook links die naar je website linken. Ook een optie om ideeën op te doen voor nieuwe zoekwoorden. De inzichten om meer en beteren backlinks te krijgen kun je goed achterhalen met ahref’s.

Ahref’s seo tool

ahrefs is een goed tool om beter te kunnen scoren in de zoekresultaten van Google

Keywordplanner.io

Naast de regulieren keywordplanner van Google zijn er natuurlijk meer van dit soort planners te vinden op het internet zo een is keywoordplanner.io een planner die net even iets meer doet. Zo geeft het suggesties voor goede nieuwe zoekworden die je op je beurt weer kunt gebruiken om op te scoren binnen google en of anderen zoekmachines.

Tevens werkt Keywoordplanner ook goed voor platformen als YouTube, Bing, Amazone. En vele anderen.

Keywordplanner tool voor zoekwoorden

Deze tool heeft overigens een gratis versie als een betaalde versie. Keywordtool vind je hier.

MOZ betaalde tool voor seo optimalisatie.

MOZ is een tool die nog wel eens handig kan zijn om key worden te ontdekken. Maar wellicht ook de status van je website zoals de DA en PA scoren. SEO score fouten en of goed content score.

MOZ heeft de afgelopen jaren veel slagen uitgedeeld in SEO land. En zijn uitgegroeid tot grote speler is dit veld. Echter MOZ heeft ook een goede functie voor de backlinks.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *